КОНТАКТИ

Адрес

ТРАВЕНТУРИЯ ООД

Ул. Горски Пътник 54, 1421 София
Тел: +359 2 4930191
Email: info@traventuria.com
Web: www.busbansko.com

 

Изпрати запитване

Травентурия ООД има над 10-годишен опит в транспорта на пътници в страната и чужбина. Фирмата има лиценз № 10601 за международен превоз на пътници с автобус. По-голямата част от бусовете ни са с нови двигатели с Евро 6 стандарт. Всички разполагат с климатици, а повечето – и с безплатен WiFi.
Ако се нуждаете от частен превоз за вашата група, от това да бъдете оставени на едно място и взети няколко дни след това от съвсем друго място (особено в района на Пирин или Рила), моля свържете се с нас.

Началото

Травентурия ООД е създадена през 2009 година в София от трима приятели с богат опит в областта на туризма. Първоначално, фирмата се фокусира върху приключенски и културни турове в България и се стреми да подпомогне малкия и среден бизнес на територията на страна като допринесе за устойчивото и развитие. Не след дълго страстта за приключения на собствениците увлича екип от млади, мотивирани и енергични хора, които бързо се сплотяват, и заедно разширяват обхвата на бизнеса с еднодневни и многодневни турове и извън страната. Малко след създаването си, Травентурия ООД става собственик на два от най-модерните ски гардероби в Източна Европа, намиращи се в Банско и Боровец (www.banskoskishop.com , www.skishopborovets.com). С разрастването си и разкриването на нови офиси в страната (в София, Банско и Боровец), се появява все по-голяма нужда фирмата да започне да обслужва клиентите си със собствен транспорт. Тогава, Травентурия ООД увеличава своя автопарк и екипа си от шофьори и започва да предлага частни и споделени трансфери в цялата страна и чужбина. Всяка година, фирмата организира над 5000 трансфера (основно от София до Банско и Боровец) и превозва десетки хиляди пътници.
През 2021г. Травентурия ООД печели обществена поръчка на Община Банско за превоз на пътници по редовни линии Банско-София-Банско, Банско-Благоевград-Банско и Добринище-х. Гоце Делчев. Освен че дава възможност да стимулира летния пешеходен планински туризъм, изпълнението на поръчката е шанс за Травентурия ООД да предложи на местните жители и гостите на Община Банско модерна висококачествена услуга с грижа към околната среда.
Към момента компанията разполага с близо 30 коли, ванове, минибуси и автобуси. Фирмата залага на превозни средства, двигателите на по-голяма част от които отговарят на Европейския стандарт Евро 6, и са не по-стари от 3 години. Повечето превозни средства осигуряват безплатен Wi-Fi на борда. Всички са оборудвани с климатик.