Комбинирай билетите си за по-пълноценно преживяване по пешеходните маршрути из Пирин и Рила

транспорт на туристически групи в банско

Комбинирай билетите си за по-пълноценно преживяване по пешеходните маршрути из Пирин и Рила

Новооткритите автобусни линии на Травентурия ООД дават чудесна възможност на любителите на планината да комбинират лесно и удобно преходи в различни райони на Рила и Пирин.

Ако слизате от Рила и отивате към Пирин (или обратно):
Ако слизате от х. Македония и искате да продължите към х. Вихрен, х. Безбог, х. Бъндерица, х. Демяница, х. Синаница, заслон Тевно езро и т.н.  можете с няколко клика на www.busbansko.com да резервирате автобусен билет по направлението Благоевград-Банско със спирка на Предела. От там може да се придвижите до Банско или х. Гоце Делчев над Добринище (с допълнителен билет от Банско), от където да продължите преходите си из Пирин. Аналогично ако пътувате с автобус в обратната посока.

Ако идвате от София и/или Благоевград:
Отново с няколко клика на www.busbansko.com можете да резервирате автобусен билет по направлението Благоевград-Банско или София-Банско със спирка на:
1) Предела (ако продължавате пътуването си например към х. Македония в Рила или х. Яворов в Пирин и т.н.):
2) Банско (ако продължавате пътуването си към х. Вихрен, х. Демяница, х. Синанциця или заслон Тевно езеро);
3) х. Гоце Делчев (отделен билет от Банско!) (ако продължавате пътуването си към х. Безбог, заслон Тевно езеро, х. Пирин и т.н.);

Ако слизате от Пирин към х. Гоце Делчев/Добринище и се прибирате за София/Благоевград:
Разписанието на автобусите и възможността да купите билети онлайн на www.busbansko.com ще ви дадат възможност да резервирате отделни отсечки от пътя, с които да реализирате плановете си по-лесно. Ако слизате през х. Безбог до х. Гоце Делчев може да резервирате билети до Банско, а от там – до София или Благоевград (с Травентурия ООД) или до други дестинации, ползващи други автобусни фирми.

>> РАЗПИСАНИЯ И ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ <<

 

Ако отивате към Рилски манастир от София като начало за вашите преходи из Рила (или слизате от Рила в Рилския манастир и искате да се приберете в София)
ИЛИ
Ако отивате към Седемте Рилски езера или Паничище от София като начало за вашите преходи из Рила (или слизате от Рила към Седемте Рилски езера или Паничище и искате да се прижберете в Согфия)
… можете също да разгледате часовете за тръгване и пристигане и да резервирате билети от/до София на този ЛИНК

 

За по-големи групи Травентурия ООД може да организира специално вземане и връщане от и до хотел. Екипът на фирмата е и на разположение да отговори на Вашите въпроси, свързани с маршрутите в Рила и Пирин – те са наш специалитет вече повече от 10 години. Препоръчваме да резервирате предварително на www.busbansko.com. Местата в бусовете са ограничени!