Автобусни линии от Банско до София, Благоевград, х. Гоце Делчев, Добринище, Разлог, Предела

автобусни линии от банско до софия, х. гоце делчев, добринище и благоевград

Автобусни линии от Банско до София, Благоевград, х. Гоце Делчев, Добринище, Разлог, Предела

В началото на 2021г. Община Банско обяви Обществена поръчка за превоз на пътници по редовни автобусни линии Банско – София, Банско – Благоевград и Добринище – хижа Гоце Делчев. Травентурия ООД състави проект по поръчката с междинни спирки Автогара Разлог, Предел, Градево и Симитли (Ораново) за линиите до София и Благоевград. По маршрута до хижа Гоце Делчев по разписание са предвидени спирания на Пикника, Рибарника, Валевицата и площад “Независимост” в Добринище.
Травентурия ООД прие присърце осъществяването на проекта, тъй като летния пешеходен планински туризъм винаги е бил един от фокусите на дейността на фирмата. Чрез изпълнението на поръчката компанията получава възможност да предложи на любителите на планината бърз и качествен транспорт до една от най-посещаваните хижи в Пирин (х. Безбог посредством седалковия лифт от х. Гоце Делчев), от която се откриват десетки възможности за преходи.
Едно от основните преимущества на компанията е и възможността за комбиниране на трансфер от хижа Гоце Делчев до Автогара Овча Купел София. Травентурия ООД ще предложи и специална връзка на една от линиите до терминалите на Летище София като комплимент към всички чужденци, които искат да се насладят на красотите на Пирин.
Комбинираните билети от столицата до хижата са на преференциални цени. На двупосочните резервации също се начислява отстъпка. Децата от 7 до 12 години пътуват с 50% намаление, а учащите и пенсионерите – с 10%. Всички заплатили билета си с карта на място в автобуса или онлайн на www.busbansko.com се възползват от същата преференция.
Травентурия ООД притежава в своя автопарк повече от 30 превозни средства, които са на разположение да трансферират гостите на Банско до желаната дестинация. Двигателите на по-голяма част от автомобилите отговарят на Европейския стандарт Евро 6. Повечето превозни средства осигуряват безплатен Wi-Fi на борда. Всички са оборудвани с климатик.

 

>> РАЗПИСАНИЯ И ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ <<